Salam smua...kat sini saya nak kongsi sikit software yg dah lama dah sy jumpa tapi bru nak post kat sini...hehehehe

perisian PREY : Open Source Anti-Theft Solution For MAC, PCs, and Phones.Perisian ini bersaiz kecil, namun sangat menakjubkan kerana ia sememangnya berkesan untuk membantu pengguna mendapatkan kembali komputer atau telefon bimbit (handphone) yang telah dicuri.. :)

Prey ialah sebuah perisian yang perlu dipasang (install) pada PC atau handphone, yang akan 'menanti' isyarat dihantar kepadanya untuk diaktifkan..signal ini akan dihantar sama ada melalui internet (e-mel) atau mesej pada SMS..ia membenarkan anda mendapatkan informasi mengenai lokasi, keadaan dan kedudukan semasa di mana alat (komputer, handphone) anda berada..ia juga akan menunjukkan siapa yang sedang menggunakan komputer anda, dan apa yang sedang dilakukan olehnya..

Dengan menandakan alat anda dengan status 'Hilang' (Missing), Prey akan mengumpulkan kesemua bukti yang diminta, dan menghantarnya terus kepada akaun Control Panel atau Inbox E-mel anda, bergantung kepada tetapan yang telah dipilih..

Selain itu, anda juga boleh membuat sesuatu perkara secara 'Remote' (dari jauh), seperti menghidupkan bunyi alarm yang kuat, atau menunjukkan mesej yang akan terpapar pada skrin, sekiranya anda mahu pencuri itu tahu anda sedang melihat perbuatannya, atau tahu di mana dia berada, atau ingin pencuri itu menyerahkan kembali komputer anda..

Anda boleh 'membersihkan' kata laluan yang tersimpan di PC, atau menguncinya dari sebarang akses, pendek kata segalanya di tangan anda, ikut kemahuan anda! 

 Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perisian ini,
anda boleh melayari laman web rasminya di sini ---> Prey Project 
rujukan dari Mr Hac


mula2  korang download software ni dulu...

lepas tu korang buka kt taskbar nanti korang nampak simbol warna biru.

lepas tu korang right click kt stu lpas plih Megakey Benefit.

dekat stu korang tick sume yang ada kt situ.

tinggalkan kosong ntuk ruangan yang dekat bawah tu(tell us ape jadah tu)

lepas tu tekan ok dan korang da leh guna.

try korang cari dan link megaupload.

korang akan perasan icon smiley kt sebelah button login.

tu menandakan waktu happy hour dan korang akan dapat semua keistimewaan Megaupload Premium.

klo xsilap aku happy hour ni bukan 24jam.

rsenya daripada kol 9pg smpi 9mlm ntuk Malaysia.



Salam N Hi semua..Ntuk kali nieh, saya dan ahpek nak share lagi satu software driver update dengan semua...Plus crack yang dibikin sendiri oleh ahpek bkan saya..Dia dapat mengupdate driver di komputer n laptop kita..Driver yang diupdate semuanya yang latest2..Komputer kita akan jadi laju ngan driver2 yang baru..Try kay..
Driver Reviver's employs one of the world's largest driver databases to quickly analyze all of your hardware devices and identify out of date drivers. You can then quickly and easily download and install the latest drivers to greatly improve the performance of your PC and its hardware.
What's new in this version 3.1:- Include unspecified updates, enhancements, or bug fixes.Homepage :

P/S : Buka Crack.exe dalam folder Crack ntuk baca Instructions ntuk install kay..
hope u like..Layan !! ..:D


Firefox 6 - faster, more secure, easier to use and sporting a new look, this latest Firefox release sets a new standard for web browser innovation. Firefox is small, fast and easy to use, and offers many advantages over other web browsers, such as the tabbed browsing and the ability to block pop-up windows. View Web pages way faster, using less of your computer’s memory. Take Firefox with you wherever you go. Synchronize your browsing across multiple devices. Forget clunky URLs – find the sites you love in seconds. Firefox has the most ways to customize your online experience specifically for the way you use the web. It is built with you in mind, so it’s easy and instinctive to use even the first time you try it. Thousands of Add-ons (little extras that augment Firefox to meet your unique needs) just waiting out there to help you do more, have more fun and be more creative online. Firefox keeps your personal info personal and your online interests away from the bad guys. Simply put, your security is our top priority.

Choose from 5000 free extras to make your browser look and function the way you want. An add-on can be a new time-saving toolbar button, a shortcut to search, a themed look, and more. Add-ons make browsing easier.
Easy Ways To Personalize:
• Add Style: Personas. Make Firefox match your style! Choose from thousands of Personas designed by users around the world, or create one yourself. With a single click you can dress up your browser however you want.
• Customize: Add-ons. Many of the most popular add-ons are extensions, little extras you download to add more bells & whistles to Firefox. Compare prices, check the weather, listen to music, update your Facebook profile – all built right into the browser!
• Make It Work: Plugins. Plugins are small bits of third-party software built by companies like Adobe Systems or Apple to power videos, animation and games (examples include Flash Player or Quicktime). They can cause browser crashes or pose security risks when they get out of date, so we’ve built an easy tool to help you stay current.
• Adapt Your Interface. The Firefox interface has been designed by a team of experts and tested by a community of millions of users around the world to make sure your browsing is as easy and intuitive as possible. But, everyone has their own specific needs, and you can always adjust the interface to be exactly the way you like it: re-arrange, organize, add or remove buttons or fields to change your browsing experience however you want.
• Stay In Sync. Sync seamlessly connects your desktop and mobile Firefoxes, so you can access your browsing history, passwords, bookmarks and even open tabs no matter which device you use. Now you can surf the Web on your desktop, get up in the middle of browsing and have your open tabs ready and waiting on your mobile, just as you left them. Your browsing will never be the same!
Blazing Performance:
• Making the Web Faster. Fasten your seat belts! With faster start-up times, rapid graphics rendering and improved page load speed, Firefox is full of major performance enhancements you’ll notice instantly. Upgrades to DOM and Style Resolution performance mean pages load faster, scrolling up and down is smoother, and web applications can run at breakneck speed. It’s an entirely new – and fast – browsing experience.
• Web Application Speed. Web applications like mail, video or games keep getting more awesome, but they also require additional processing power to run smoothly. To meet these increasingly sophisticated demands, Firefox features a massively improved javascript engine called JägerMonkey. As a result, Firefox handles even the most dynamic applications smoothly and easily, allowing you to enjoy the very best the modern Web has to offer.
• Hardware Acceleration. Whether you’re using Windows 7, Vista, XP or Mac OS X with Firefox, you’ll also enjoy hardware acceleration for many common operations, such as watching videos or playing games. Firefox uses a new layers-based graphics system that takes advantage of Direct2D and Direct3D on Windows and OpenGL on Mac to deliver amazing performance even on graphics-heavy sites.
Firefox Helps You Stay Safe:
• Protect YourPrivacy. When you browse, you leave a trail of data that potentially contains all sorts of personal information. We believe this info belongs to you and you alone (and least of all to overzealous advertisers), and have built in features to ensure that’s the case.
• Browse With Security. Whether it’s buying a gift, paying your bills or simply signing in to Facebook, it’s important keep your personal info out of the hands of any online bad guys who might be snooping around. Fortunately, Firefox is packed with advanced security features to help you stay safe.
• Stay In Control. The online world is always changing, which is why we give you easy-to-use tools to let you adapt and make smart choices as you go.
• It’s Part of Our Mission. Mozilla is a non-profit organization with the goal of making the Web better for everyone. We’re not trying to make money off our users – we just want you to have the best possible experience online, and that includes keeping you and your personal information safe and private.
What’s New in Firefox 6:
The latest version of Firefox Beta has the following changes:
- The address bar now highlights the domain of the website you're visiting
- Streamlined the look of the site identity block
- Added support for the latest draft version of WebSockets with a prefixed API
- Added support for EventSource / server-sent events
- Added support for window.matchMedia
- Added Scratchpad, an interactive JavaScript prototyping environment
- Added a new Web Developer menu item and moved development-related items into it
- Improved usability of the Web Console
- Improved the discoverability of Firefox Sync
- Reduced browser startup time when using Panorama
Homepage -
RaR Password:
P/S : ahpek dan saya rasa nieh versi leaked dari version Final v6 jadi layan kay !! Final v6 dijangka Official kuar 16 hb nieh..Performance dier memang laju dari version 5..Add-On yang ntuk v5, masih leh digunakan ntuk v6..Dah rasa cam pakai google chrome plak..Best..
hope u like...Layan !! :)

Athan Pro v4.1

You can now save and retrieve five favorite cities from a built-in datablae of 23,978 cities in 252 countries! OR you can add and save your own cities if you can't find them in the list! Also, with the built-in Date Converter, you can now convert Hijri Dates to Gregorian and vice versa. Prayer Times Pro offers a unique display that adjusts with different Phones, in order to fit all information beautifully in one display.

Prayer Times Pro has the following features:
* View daily prayer timings for 23,978 cities in 252 countries
* Hear Sound Alerts or Athan Alerts (full Athan from Egypt included) at prayer times (please read footnote)
* Set Automatic alerts to enable auto-launch of Prayer Times Pro at prayer times (some phones may not support this or may ask for manual permission before auto-launching. See footnote for more information)
* View the Qibla direction from True North as well as from the position of the Sun and Kaaba's distance from your local city with the built-in 'Qibla Compass'
* Save up to five favorite cities as 'bookmarks' with descriptions in order to easily switch between them in case you travel a lot
* Five prayer times calculation methods available to select from
* Ability to use a custom prayer calculation method in case customized settings are required
* Adjust prayer times by adding custom delays to individual prayers
* Hijri date correction options
* Supports standard Asr time calculation method (Imam Shafi', Hanbali, Maliki) as well as Hanafi method
* Add upto three custom cities with custom city names in case Prayer Times Pro does not cover your city (more cities coming soon!)
* Use the 'Prayer Calendar' feature to find out prayer timings on a particular date
* Find out when's what by using the Islamic Events of the year feature
* Set manual timezones
* All-in-one display; see all prayer times for a day on a single screen with beautiful images for each prayer time
* Runs super-fast on even the slowest of phones
* FREE two year membership to download new upgrades in future. Important note, The application, when it expires, needs to be upgraded in order for it to be functional. Upgrades can be downloaded for free for upto 2 years, after which a membership upgrade receives a 25% discount.
* Support for almost all the 3G mobiles or latest mobiles/PDAs today
* Dedicated, excellent customer support
* And much more ...

RaR Password:

Layan !! 


CCleaner is the number-one tool for cleaning your Windows PC. It protects your privacy online and makes your computer faster and more secure. Easy to use and a small, fast download. CCleaner is a freeware system optimization and privacy tool. It removes unused files from your system - allowing Windows to run faster and freeing up valuable hard disk space. It also cleans traces of your online activities such as your Internet history. But the best part is that it's fast (normally taking less than a second to run) and contains NO Spyware or Adware! Cleans the following:
• Internet Explorer: Temporary files, URL history, cookies, Autocomplete form history, index.dat.
• Firefox: Temporary files, URL history, cookies, download history.
• Google Chrome: Temporary files, history, cookies, download history, form history.
• Opera: Temporary files, URL history, cookies.
• Safari: Temporary files, history, cookies, form history.
• Windows: Recycle Bin, Recent Documents, Temporary files and Log files.
• Registry cleaner: Advanced features to remove unused and old entries, including File Extensions, ActiveX Controls, ClassIDs, ProgIDs, Uninstallers, Shared DLLs, Fonts, Help Files, Application Paths, Icons, Invalid Shortcuts and more... also comes with a comprehensive backup feature.
• Third-party applications: mRemoves temp files and recent file lists (MRUs) from many apps including Media Player, eMule, Kazaa, Google Toolbar, Netscape, MS Office, Nero, Adobe Acrobat, WinRAR, WinAce, WinZip and many more...
• 100% Spyware FREE: This software does NOT contain any Spyware, Adware or Viruses.

Features of CCleaner:
* Complete rebuild in C++
With the requirements for a portable version, 64-bit compatibility and Windows Vista increasing against the limitations of the old architecture. We decided to rebuild the entire CCleaner application in highly optimized C++.
* Faster analyzing and cleaning
Each scanning process was rewritten from scratch and fully optimized. The result being a noticeable speed increase in all areas.
* Portable
CCleaner can now run from a USB thumbdrive and be installed/run on a computer without a complicated setup process.
* Compact
The rewrite removed all external file dependencies, so the main EXE is now half the size of the original program and support files.
* Redesigned User Interface
The original CCleaner user interface was looking a little dated, so the GUI was redesigned with a modern look, but without sacrificing speed or usability. New icons were created for the interface and the main program icon was updated with a more modern style.
* Exclusions
It is now possible to specify files, folders and registry keys to ignore from the cleaning process.
* Loads of little tweaks
Too numerous to mention them all separately, we've tried to improve CCleaner in all areas.

Changes in CCleaner v3.08.1475 (27 Jun 2011):
- Added support for Firefox 5.0.
- Improve Firefox History cleaning.
- Improved cleaning for Windows Error Reporting and Other Explorer MRUs.
- Added cleaning for Ditto, Evernote, I2P, McAfee AntiVirus, MS AntiMalware, PerfectDisk, PowerISO, UltraISO, GIMP, Go!Zilla, MagicISO.
- Improved cleaning for 7-Zip, Daemon Tools, Windows Defender.
- Improved DOMStore cookie domain discovery and cleaning.
- Improved Uninstall tool scanning and uninstalling routines.
- Improved Registry Cleaner detection algorithm.
- Improved Start Up tool detection algorithm.
- Added multiple monitor support.
- Improved shortcut key accelerators.
- Improved search response when using wild cards.
- Added support for root registry keys in the exclude list.
- Added Kazakh language.
- Minor GUI improvements and fixes.

Homepage -

RaR Password:

Step ntuk pakai benda nieh:
1] Mula2 Install n Run Soft nieh..
2] Click Butang Analyze tunggu siap dulu..
3] Baru tekan butang Run Cleaner..Tunggu siap..Restart PC n pastu kemudian PC atau LapToP lu olang akan rasa ringan..

P/S : Kalo tak nak delete sampah yang dalam recycle bin, just untick kat System--&gt; Empty Recycle Bin..

Layan !! 

Internet Download Manager V6.7 Final

Ciri-ciri Utama:
Internet Download Manager telah diuji dengan pelayar berikut: Internet Explorer, MSN Explorer, AOL, Netscape Communicator, Netscape 6, Netscape 7, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Opera, NetCaptor, UltraBrowser, Slim Browser, Avant Browser, MyIE2,Optimum Desktop, Ace Explorer, Advanced Browser, 27 Tools-in-1 Wichio Browser, WindowSurfer, 550 Access Browser, FineBrowser Freeware, Browser Kopassa, Pro Browser Fast, Enigma Browser, GoSuRF, K-Meleon, Smart Explorer, Off The Dengan Satu Web Browser, Smartalec Voyager, CrystalPort AppCapture, Browser Keluarga, XANA Web Browser, Bluto, AutoSurf, 32bit Web Browser, BrowseMan, WrestlingBrowser, Browser Eminem, UltraBrowser, Cygsoft LDAP Browser, dan Net M @ nager. Internet Download Manager menyokong semua versi pelayar yang popular, dan boleh diintegrasikan ke dalam mana-mana pihak aplikasi Internet 3.
• Mudah muat turun dengan satu klik. Apabila anda klik pada link download di browser, IDM akan mengambil alih muat turun dan mempercepatkan. IDM menyokong protokol HTTP, FTP, HTTPS dan MMS.
• Speed ​​percepatan turun. Internet Download Manager yang boleh mempercepatkan muat turun oleh sehingga 5 kali disebabkan teknologi pintar segmentasi file dinamik.Berbeza dengan pengurus muat turun dan lain-lain pemecut segmen Internet Download Manager fail yang dimuat turun secara dinamik semasa proses muat turun dan reuses sambungan tersedia tanpa menyambung tambahan dan login peringkat untuk mencapai prestasi pecutan terbaik.
• Download Resume. Internet Download Manager akan meneruskan download yang belum selesai dari tempat di mana mereka berhenti.
• YouTube: Internet Download Manager yang boleh turun video FLV dari laman web popular seperti YouTube, MySpaceTV, dan Google Video.
• wizard pemasangan Simple. Program pemasangan yang cepat dan mudah akan membuat tetapan yang diperlukan untuk anda, dan periksa sambungan anda pada penghujung untuk memastikan masalah pemasangan percuma Download Manager Internet• Seret dan Lepas. Anda hanya boleh seret dan lepaskan pautan ke IDM, dan seret dan lepaskan fail yang dimuat turun daripada Internet Download Manager.
• Automatic Antivirus checking. Antivirus checking membuat muat turun bebas dari virus dan trojan.
• Advanced Browser Integrasi. Apabila diaktifkan, ciri tersebut boleh digunakan untuk menangkap mana-mana dimuat turun dari mana-mana permohonan. Tiada pengurus download yang mempunyai ciri ini.
Apa yang baru dalam versi 6,07 (Jul 07, 2011):
Boleh download sekali banyak dalam web yang sama

RaR Password:

P/S : Tolong baca instructions.txt dulu sebelum INSTALL..

Layan !! :)


Nak guna megaupload x leh kalau kat malaysia sbb dah disekat....jadi cuba taip kat google searchhotspotshield pastu download cam nie...

lepas dah download install kat komputer korang...installer nie die memerlukan internet....kira kalau korang nak install software nie mesti ade internet...ok...selamat mencuba
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...